torsdag, oktober 12, 2006

Var drar man gränsen?!

Tuff vecka för Fredrik R och hans nya statsråd! Självfallet ska eländet med svart arbetskraft och obetalda tv-licenser fram i dagsljuset men samtidigt; Borelius anlitade "skattebefriade" barnflickor INNAN hon blev minister och ska man dra fram alla gamla ungdomssynder så sitter det bergis någon fler i regeringen som snott en hoj, snattat på Konsum, lejt en målare svart osv osv. Var ska man dra gränsen? Ett fläckfritt liv från låt oss säga 25 och framåt eller ska man gå tillbaka till 14-årsåldern?

I går när hon intervjuades av SVT:s Marianne Rundström (som var på henne ordentligt!) och fick frågan om det var enda gången som hon anlitat någon svart så blev det ett ganska svävande ja på den frågan... Men hon har erkänt (och hon hade berättat detta innan hon blev minister, kanske lite dumt att säga att hon inte hade råd bara, Djurholmsdonnan) och då kanske man ska låta udda vara jämnt? Svårt. Men jag tror inte en sekund på den perfekta människan!

Nåväl. Nu har vanliga människor i alla fall polisanmält de tre ministrar som satt sig över lagen och inte pröjsat Radiotjänst av olika anledningar och jag skulle tro att det kommer fler avslöjanden inom kort.

Inga kommentarer: