söndag, maj 27, 2007

Kisses of fire!

Helgens kisspauser:

Jag öppnade ett fönster för att släppa ut en ganska stor humla som kommit vilse. Den ville inte röra på sig så jag buffade till honom med ett stearinljus i slutändan för att få fart på maskineriet. Vad tror ni hände?

Den kissade ner sig! Hahaha det är ju inte klokt. En sån där chockgrej liksom.

Samtdigt som den fick fart på surrandet och vingarna och flög sin kos upptäckte jag att den lämnat en relativt stor gul fläck bakom sig. Känns bissart att jag skrämde en animal så till den milda grad. Fast det är fan paybacktime!

Kissincident numero deux inföll på självaste mors dag. Efter sex timmars förberedelse åkte vi på cykelutflykt med barnen. Finntorpsbrottet var vår destination och jag bar ljusa jeans. Elsa och Saga ville såklart känna på vattnet vilket de fick. Båda plaskade utan kläder runt lite innan det var dags för fika. Lilla Saga (som jag vid två tillfällen kallat Kommandoran i dag) slängde sig ner i mitt knä för att värma sig.

I godan ro satt jag och plockade med fikat när jag plötsligt kände hur jeansen blev varma och blöta på samma gång. Rätt gissat. Jag fick låna Martins shorts en stund och sedan ikläda mig nerkissade iskalla jeans och cykla hem.

Mor lilla mor vem är väl som du?

1 kommentar:

Anonym sa...

KssKss