söndag, juni 17, 2007

Rulla upp. Rulla ner.

I dag har jag SHOPPAT. Inte så mycket (två par leggings, en kjol, ett par mjuka brallor och en GRÖN tröja) och absolut inte dyrt men oj vad det är kul. Elsa åkte rulltrappa nästan hela tiden. För er som inte bor i Sala: DET FINNS INGA RULLTRAPPOR HÄR. Alls. Överhuvudtaget. Så rulltrappor blir väldigt kul när man väl hamnar i en. Tycker hon alltså.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu vill ju inte jag vara den som kommer och lägger smolk i glädjebägaren, men allvarligt talat Cissi, du är ju för ini jävla glödhetaste helvete 35 helvetes jävla bast nu! Vad fan ska du med leggings till?? Och hur fan kan du gödsla så jävligt med dineros att du köper tvenne av detta tonårs-plagg?? Jag kräver en förklaring och jag kräver den nu!

Cissibitar sa...

Käre Ärik! När jag ska till att använda leggings blir detta självfallet med något över. Till exempel klänning. Jag må brista i mitt omdöme i både parti och minut, men att bära en kort topp tillsammans med byxor som smiter åt kring min nedre lekamen står icke på schemat denna sommar. Ej heller nästa. Leggings är MODERNT. Och snyggt. Även på oss tanter. Så dä så.

Vickiehickietorian sa...

jag tror du kommer bli finast av ALLA i dina leggings!! som vanligt