måndag, augusti 14, 2006

Västkustmaraton!

Tillbaka i hemmets "lugna" vrå igen... Vi stack ju till västkusten i fredags vid halv fem, de andra väntade med middagen som vi åt vid 22... Efteråt var alla ganska trötta men jag segade mig uppe till ett i alla fall. Dagen efter packade vi in oss i bilarna och åkte till härliga Smögen. Räkor, skaldjurtallrikar och medhavd picknick på klipporna, härligt. Värsta åskmolnet drog ihop sig ovanför våra huvuden men vi hann precis sätta oss tillrätta i bilen innan det började spöregna.

Maratonshopping (brallor och en väst, provade och handlade på typ tre minuter) på Gina Tricot på något köpcenter. De färska räkorna som vi skulle komplettera kvällen kräftskiva med var tyvärr slut, så Janne och Lotta racade vidare och fixade dem på annat håll.

Åkte med Lars och Linda (och Albin och Elsa) tillbaka till stugan och i bilen poppades Zlatan-låten, Boten-låten och Lordi till barnens stora förtjusning.

Vattenpipa och kräftskiva på kvällen till rytmen av ett stilla sommarregn, härligt, härligt.

I går städade vi ur och och åkte sedan ner till vattnet och fiskade krabba, å satan i gatan vad det kröp efter ryggraden på mig när de små rackarna kutade runt i botten av hinken! Det rörelsemönstret år inget jag skulle vilja lattja med dagligen kan jag säga! Krabbstackarna fick naturligtvis återvända till sitt vatten efter ett tag, efter att de fått tävla två och två från strandkanten.

Sedan drog vi iväg för 40 mil i bil, och blev ståendes i bilkö utanför Västerås i nästan EN TIMME på grund av någon olycka antar jag. Där har ni resan i ett nötskal!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helgen gick så fort att jag nästan inte fattat att jag varit där på västkusten; kanske var det bara en dröm? En mardröm...he he...
Nä då, det var så trevligt och mysigt. Gav mersmak dock att se mer av nåt annat än hemkommunen och Öland!/"Fru Labba"-not!

Cissibitar sa...

Ja fru Labba, visst gav det mersmak?! Satt och kollade i Elle alldeles nyss och vill väldigt gärna åka till NY just nu... Finns det några bra bilder att mejla till mig?

Anonym sa...

Jodå det finns bilder! Hav tålamod. Dock blev det ingen bild på Elsa. Den hon är med på så håller hon händerna för ansiktet... Och hon har ju ett sånt tempo att det inte är alldeles lätt att fånga henne på bild misstänker jag!?
-New York??? Jag skulle bli glad om jag fick åka till Västerås och vrålshoppa. Försökte göra detsamma i Sala alldeles nyss men utbudet lockar inte direkt till vrålshopping så det blev "bara" två kassar idag. /Labba labba